Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Anslagstavla"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Anslagstavla


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
20 juli 2018 11:18 av Max

Seriespel hösten 2018

Hej på er!
Vi har vidare diskuterat dagens läge och vi har också i samband med detta fattat ett beslut och vi kommer EJ att delta i seriespel hösten 2018.

För den spelare som vill spela serie finns det möjlighet att komma i kontakt med Lund Vikings som vi har lyckats få till ett bra samarbete med. Meddela Max eller någon annan coach ifall ni är intresserade av att delta eller vill ha mer information.

Ha en bra dag!

//Max

14 juni 2018 14:12 av Max

Inställda träningar!

Hej på er!
Vi har nu tagit beslut om att vi ska ha ett sommaruppehåll som kommer att vara mellan 18 juni ända fram till och med 2 juli.

Däremot så kommer vi att deltaga på lövmarknaden som kommer att vara dagen innan midsommar, alltså 21 juni (om en vecka). Det är OBLIGATORISK NÄRVARO och det kommer att komma mer information om vart ni ska infinna er och när ni ska vara på plats.

Ha det bra!

//Tränarstaben

7 juni 2018 15:07 av Max

Seriespel hösten 2018

Hej alla!
På de senaste träningarna så har vi fört en dialog angående medverkan i seriespel till hösten. Vi coacher har pratat ihop oss och kommit fram till att vi kommer att delta. Mer information angående deltagandet kommer allt eftersom. Ville framföra detta så att alla får chansen att ta del av informationen och så att ni spelare och föräldrar kan diskutera detta tillsammans hemma.

Ha en fin dag!

//Max

 

Postadress:
Carlskrona Seahawks AFF - Amerikansk Fotboll
Box 269
37121 Karlskrona

Kontakt:
Tel: 0709349606
E-post: This is a mailto link